Дружина відомої телеведучої звинуватила Сігала в домаганнях

10 листопада 2017, 10:54

Американська та австралійська акторка Порша де Россі, дружина телеведучої Еллен ДеДженерес заявила, що стала жертвою домагань із боку Стівена Сігала.

Вона написала про це в Twitter.

Стівена Сігала звинуватили в домаганнях

"Останнє моє прослуховування до фільму Стівена Сігала відбувалося в його офісі. Він усадив мене, сказав про те, як важливо, щоби за кадром була хімія, та розстібнув свої шкіряні штани. Я вибігла звідти і подзвонила моєму агентові. А вона спокійно сказала: "Ну, я ж не знала, що він – не твій тип", - поділилася Порша.

"Я пишаюся моєю дружиною", - з такими словами ретвітнула її розповідь Еллен.


Еллен цілком підтримує свою дружину

Де Россі стала не першою жінкою, яка публічно розказала про некоректну поведінку Сігала. Як пише Variety, актриса Джуліанна Маргуліс пригадала свій химерний тет-а-тет зі Стівеном у готельному номері, коли вони мали пройти одну зі сцен. Актор мав при собі вогнепальну зброю і зробив так, щоби Джуліанна її побачила.

Між іншим, імовірно, цей інцидент, котрий дуже налякав Маргуліс, вберіг акторку пізніше – коли вона навідріз відмовилася зустрічатися сам-на-сам із продюсером Гарві Вайнштейном у його номері. Ролі Джуліанна тоді не отримала.

Нагадаємо, раніше про домагання з боку Сігала заявили дві журналістки. На це 65-річний шанувальник Путіна та громадянин Росії відреагував лайкою.

Фото з Instagram, із фотоблогу де Россі

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів