Сталлоне звинуватили у зґвалтуванні неповнолітньої - він спростовує

17 листопада 2017, 10:50

Актор Сильвестр Сталлоне став чергової зіркою Голлівуду, котру звинувачено в сексуальному злочині.

Жінка, ім'я якої не розголошується, заявила, що кінозірка примусив її до сексу, коли їй було 16 років. Іще й не сам, а вдвох зі своїм бодігардом.

Як пише The Daily Mail, це сталося в 1986-му, під час зйомок бойовику "Щосили" в Лас-Вегасі. Видання навіть ознайомилося з копією поліцейського звіту щодо інциденту, пише Ace Showbiz.

Імовірна жертва заявила, що познайомилася з на той момент 40-річним актором через його колегу Девіда Мендехолла, котрий у стрічці грав сина героя Сталлоне.


Сталлоне звинувачують у сексуальному злочині

Дівчину-тінейджера запросили до готельнного номера, де буцімто "залякали" та змусили вступити в інтимний зв'язок із актором, а потім із його охоронцем Майклом Де Лукою, зокрема задовольнити їх орально. Заявниця стверджувала, що "не мала вибору", була "принижена та зганьблена".

Із її слів, чоловіки погрожували "відбити їй голову", якщо вона комусь розкаже. Висувати звинувачення проти своїх кривдників дівчина відмовилася.

Справжність копії поліцейського звіту для видання підтвердив сержант поліції Лас-Вегаса в відставці Джон Самоловіч.

Речник Сильвестра Сталлоне назвав цю історію "сміховинною" та "категорично фальшивою".

Колишній охоронець актора, Де Лука загинув у 2013-му році. Він був застрелений поліцейськими в 2013-му році під час зупинки його авта для перевірки.

Як відомо, Сильвестр Сталлоне є батьком трьох дочок. Молодшій, Скарлет, 15 років.

Фото з Instagram Сталлоне

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів