Кеті Перрі, Джіджі Хадід, українку та росіянок не пустили до Китаю – ЗМІ

17 листопада 2017, 11:49

Показ відомого бренду білизни Victoria's Secret, який 21-го листопада пройде у Шанхаї, буде з присмаком міжнародного скандалу.

У в'їзді до Китаю відмовлено відомим моделям, зокрема й українці Дар'ї Хлистун. А ще персоною нон-грата буцімто стала співачка Кеті Перрі, яка мала виступити на показі.

Про це стало відомо Ace Showbiz.

Кеті Перрі не пустили до Китаю

"Спочатку їй (Перрі) гарантували візу для виступу на шоу VS у Шанхаї, та потім китайські посадовці передумали і скасували її візу", - пояснило джерело New York Post.


Причини такого кроку не є таємницею. Виступаючи на Тайвані в 2015-му році, Кеті вбралася в сукню з зображенням соняхів, які є символом антикитайських протестів. А ще вона махала прапором Тайваню.
Не пустили до Шанхаю й модель Джіджі Хадід, хоча її сестру Беллу – так. 22-річній американці коштувала поїздки на показ витівка для Instagram – у лютому дівчина покривлялася на камеру, тримаючи в руці бісквіт в вигляді Будди.

Як пише Harper's Bazaar, також відмовили в візі – поки що з невідомих причин – українці Хлистун і трьом росіянкам - Каті Григор'євій, Ірині Шаріповій та Юліїї Беляковій, а також багатьом журналістам та фешн-блогерам. "Під запитанням" наразі лишається Адріана Ліма.

Хлистун мала стати першою українкою, яка б узяла участь у шоу VS

Нагадаємо, торік у Китаї заборонили творчість Lady Gaga після того, як співачка зустрілася з Далай-ламою.

Фото з Instagram Перрі та Хлистун

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів