Режисера фільма про Путіна звинуватили в харасменті

22 листопада 2017, 16:59

Оскароносний режисер Олівер Стоун, який зняв фільм-інтерв'ю Володимира Путіна, став черговою голлівудською зіркою, проти якої висунули звинувачення в харасменті.

Акторка Мелісса Гілберт заявила, що під час прослуховування на роль режисер навмисне принижував її, змушуючи стояти рачки та вимовляти сороміцьку фразу.

Сам Стоун запевняє – всіх акторів попереджали, що кіно буде відверте. Ідеться про стрічку "Дорз", пише The Daily Mail.

Зі слів Мелісси, котра претендувала на роль подруги Джима Моррісона (її врешті зіграла Мег Райан), решта акторів на прослуховуванні просто читали текст. Їй же Стоун, котрий сказав, що написав сцену спеціально для неї, звелів стати рачки і промовляти: "Візьми мене, бейбі". Режисер пояснив, що хоче побачити "хімію" між нею та актором у ролі легендарного музиканта.


Оліверу Стоуну закидають харасмент

Та Гілберт відмовилася це роботи, розплакалася і втекла. Вона стверджує, що той "принизливий та жахливий інцидент" був помстою Стоуна їй за випадок, коли вони у клубі посперечалися про телебачення, і вона втерла йому носа.

Версію ж Олівера Стоуна підтвердила директор із кастингів Ріса Брамон Гарсія, котра особисто була присутня на прослуховуванні Гілберт та решти акторів. Вона запевнила, що проби були важкими через саму тему фільму, але всі актори ішли на них добровільно та будучи в курсі, що матеріал провокаційний.

Варто зазначити, що Гілберт не перша, хто звинувачує Стоуна в харасменті. У жовтні колишня зірка Playboy Керрі Стівенс заявила, що режисер якось мацав її за груди, натискаючи на них "ніби на гудок".

А актриса Патрісія Аркетт пригадала, як пробувалася на роль у "дуже сексуальному" фільмі Стоуна, як після того він надіслав їй квіти та запросив на показ "Природжених убивць", і як сильно він був незадоволений, коли вона привела з собою свого бойфренда.

Нагадаємо, Путін розказав Стоуну, що би він робив, якби опинився в одному душі з геєм.

Фото з Twitter Стоуна

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів