"Господін С.": Волочкова в мережі повідала про головне кохання свого життя

24 листопада 2017, 10:30

Російська балерина й зірка соцмереж Анастасія Волочкова написала пост-сповідь про "головне кохання свого життя", яким виявився скандальний російський сенатор Сулейман Керімов.

Сповнена розпачу Настя благає тих, "у кого зберіглася душа", допомогти мільярдерові, котрого днями затримали в Ніцці за звинуваченням у відмиванні грошей та несплаті податків.

"Питання стосується найголовнішого кохання мого життя… Сулеймана Керімова… Я ніколи не називала імені цього чоловіка… Простягаю руку підтримки! Навіть у книзі, написаній мною 7 років тому, я назвала його пан С…. Багато кохання нас пов'язувало протягом трьох років… Усе це було таємно і приховано… Бо щастя любить тишу", - написала Волочкова.

"Зізнаюся щиро в тому, що я нікого не кохала в цьому житті, як Сулеймана… І не покохала досі… І я знаю, що він мене кохав… Це Чоловік, який навчив мене Кохати! Чоловік, який став для мене Ідеалом! Мужності, честі, гідності, радості, вміння робити жінку щасливою!", - пафосно пригадала вона.


Волочкова запостила фото з Керімовим

Волочкова натякнула, що після того, як вона вийшла з тих стосунків, Керімов чинив певні "протидії", але виключно через кохання до неї, відтак вона не ображається. А нині шляхетно готова йому помогти, принаймні своїми молитвами.

"Я не можу лишатися байдужою, бо тема стосується Чоловіка, якого я кохала і кохаю. Якщо ви зі мною – поможіть Сулейману", - закликала вона.

Як пише Gazeta.ru, доки триватиме слідство, Керімов не має права залишати Лазурний берег, точніше виїжджати за межі департаменту Приморські Альпи.

Нагадаємо, свого коханого Сулеймана Анастасія згадувала якраз нещодавно, на котрасті з іншим своїм екс-бойфрендом, осетинським бізнесменом Черменом Дзотовим, який, вона вважає, злив у Інтернет їхні секс-фото.

Як відомо, саме щедрому Керімову Волочкова буцімто завдячує квартирою у центрі Москви.

Фото з Instagram Волочкової

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів