Ума Турман до Вайнштейна: Ти не гідний кулі

24 листопада 2017, 11:10

Американська акторка Ума Турман нарешті порушила своє мовчання з приводу секс-скандалу навколо голлівудського продюсера Гарві Вайнштейна.

Вона написала гіркий і гнівний пост у Instagram, натякнувши ним, що і вона свого часу стала жертвою харасменту. Ума вжила хештег #metoo ("я теж"), під яким у соцмережах люди діляться власними подібними історіями.

"Щасливого Дня подяки. Сьогодні я вдячна за те, що жива, за всіх, кого люблю, і за всіх, хто має відвагу ставати на захист інших. Нещодавно я говорила, що серджуся, і в мене на те є кілька причин, #metoo, якщо цього й не можна помітити по моєму обличчю", - зізналася 47-річна  актриса.

"Я вважаю, що важливо забрати на це ваш час, бути справедливою, бути точною, отже… Щасливого Дня подяки всім! (Окрім тебе, Гарві, і твоїх паршивих посібників – я рада, що все відбувається поволі – кулі ти не гідний) – не переключайтеся. Ума Турман", - додала акторка.

Попри те, що проти Гарві Вайнштейна вже встигло висловитися чимало її колег, і деякі з них, зокрема Анджеліна Джолі та Гвінет Пелтроу, заявили, що він до них теж чіплявся, Ума досі відмовлялася говорити на цю тему.

Як пояснила Ума Access Hollywood, вона завжди жалкує, що каже щось спересердя.

"Я мушу зачекати, доки буду не така сердита, і коли буду готова, то скажу те, що маю сказати", - пообіцяла вона, нагадує The Hollywood Reporter.

Нагадаємо, кількість жінок, які звинуватили Гарві Вайнштейна у домаганнях та/або сексуальному насильстві, сягнула вже кількох десятків. Причому скандал із продюсером запустив "ефект доміно", давши початок серії гучних заяв про негідну поведінку інших відомих зірок Голлівуда.

Фото з Instagram Турман 

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів