Кеті Перрі заради помсти закрутила з ексом Гомес?

24 листопада 2017, 17:07

Подейкують, в американської співачки Кеті Перрі наклюнувся новий роман. Її новий бойфренд – колишній бойфренд Селени Гомес, репер The Weeknd.

Та справжній мотив Кеті, кажуть джерела, не привабливість артиста, чиє справжнє ім'я Ейбел Макконен Тесфайє, а бажання допекти Селені.

Про це пише The Sun.

Справа в тім, що коли Перрі зустрічалася з Орландо Блумом, Гомес вибралася з ним на вечерю в Лас-Вегасі, і про це довідалися ЗМІ.


"У Кеті хороша пам'ять, і вона ніколи не пробачає", - зазначив інформатор.

У Кеті Перрі роман із репером?

Хоча Блум і Гомес тоді запевняли, що вони – лише друзі, чутки про них усе одно ходили, і Перрі була тим дуже незадоволена. Тож настав час помсти.

"Кеті не робить нічого поганого – Селена ж розійшлася з ним, і тепер вона з Джастіном (Бібером), але гадаю, що їй подобається думка про те, що Селена буде шокована, коли побачить Кеті разом із її ексом", - пояснив співрозмовник видання.

"Якщо та засмутиться, це буде відплата за те, як почувалася Кеті через ті фото з Вегаса", - додав він.

Хай там як, але Кеті Перрі та The Weeknd днями бачили за пізньою вечерею, яка затяглася до опівночі, в одному з ресторанів Західного Голлівуду. Роз'їхалися зірки після того різними машинами. Імовірно, обговорювали вони все ж таки не романтичні теми, а творчу співпрацю.

Нагадаємо, підтвердженням чуток, що Селена Гомес повернулася до Джастіна Бібера, став їхній поцілунок, який підгледіли папарацці.

Фото з Instagram Перрі

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів