Принц Гаррі заручився з Меган Маркл

27 листопада 2017, 12:19

Британський принц Гаррі заручився із американською акторкою Меган Маркл. Майбутній союз онука з зіркою серіалу "Форс-мажори" схвалила Її Величність Єлизавета ІІ.

Про це 27-го листопада офіційно повідомили представники Кенсингтонського палацу та Клеренс-хауса, резиденції принца Чарльза.

Повідомляється, що весілля 33-річного Гаррі з 36-річною Меган відбудеться навесні 2018-го року. Чи обере пара для вінчання Вестмінстерське абатство, так само, як це зробили принц Вільям із Кейт Міддлтон, поки не оголошено.

Житимуть молодята в Ноттінгемському коттеджі на території Кенсингтонського палацу.


Не уточнюється поки, й який титул отримає Меган, коли вийде за Гаррі, котрий є п’ятим у черзі до престолу Великої Британії. Ймовірно, вона стане герцогинею Сассекською, припускає The Daily Mail.

У найближчому майбутньому палац обіцяє представити перше офіційне фото принца та його обраниці, а також їхнє спільне телеінтерв’ю.

Свої найкращі побажання парі надіслали майбутні тесть і теща принца, Томас Маркл та Глорія Регленд. Їхній лист теж оприлюднив палац.

"Ми неймовірно щасливі за Меган і Гаррі. Наша донька завжди була доброю та люблячою людиною. Бачити її союз із Гаррі, котрий поділяє ці якості - це джерело величезної радості для нас як для батьків. Ми бажаємо їм вічного щастя та дуже раді їхньому спільному майбутньому", - написали батьки Маркл.

Як відомо, Гаррі та Меган разом уже півтора роки. Маркл є наполовину афроамериканкою та вже була заміжня. Подейкують, увійшовши до королівської родини Великобританії, жінка буде змушена відмовитися від акторської кар'єри.

Фото з Twitter Кенсингтонського палацу

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів