Принц Гаррі розказав, як освідчувався Меган Маркл

28 листопада 2017, 12:44

Британський принц Гаррі та його новоспечена наречена Меган Маркл дали своє перше спільне інтерв'ю. Вони розказали про початок свого роману, про освідчення та про плани щодо народження дітей.

Про це пишуть The Mirror, Harper's Bazaar та US Magazine із посиланням на BBC.

Як розповіла пара, їх звела спільна подруга, і то було побачення всліпу. Після двох зустрічей у Лондоні в липні 2016-го Гаррі вдалося вмовити Меган скласти йому компанію в подорожі до Ботсвани, де пара провела "фантастичні" п'ять днів у наметовому таборі "під зірками".

Гаррі освідчився дівчині на початку листопада, коли вони разом готували курку.


Принц Гаррі та його обраниця зустрілися на побаченні всліпу

"Ми намагалися засмажити курку, і це був просто чудовий сюрприз. Було дуже мило, природно і дуже романтично. Він опустився на одне коліно. Власне кажучи, я ледве дала йому закінчити освідчення. Я така: "Можна мені вже сказати "так"?", - зізналася Меган.

"Вона не дала мені закінчити, сказала "Можна я вже скажу "так", можна, я вже скажу "так"?", а потім були обійми, а обручку я тримав пальцями, і я такий "Можна, можна я дам тобі обручку?" А вона "О, так, обручка!", - поділився Гаррі.

Як повідомляє Contact Music, автором дизайну обручки став сам принц. Два бокові діаманти на ній – із колекції покійної принцеси Діани, а центральний приїхав із Ботсвани.

На запитання, чи планують вони діток, принц Гаррі відповів "ні, поки що ні", але додав, що це станеться "у близькому майбутньому".

Увійшовши до королівської родини, Меган Маркл завершить акторську кар'єру, зокрема більше не зніматиметься у серіалі "Форс-мажори".

"Я не дивлюся на це як на відмову від чогось. Просто як на зміну. Це новий розділ", - зазначила акторка, підкресливши, що грала у серіалі цілих сім років, а це дуже добрий результат.

Як висловилася Меган, тепер настав час їй "попрацювати однією командою" із Гаррі.

До слова, актор Патрік Джей Адамс, котрий грає нареченого героїні Маркл у "Форс-мажорах", кумедно привітав її в соцмережах.

"Вона сказала, що просто вийде купити молока…", - написав він у Twitter, згодом уже серйозно привітавши колегу та назвавши принца Гаррі "щасливчиком".

Між іншим, як стало відомо MediaTakeOut, Її Величність Єлизавета вже найняла адвокатів, котрі потурбуються про те, щоби медіа-агенції прибрали з Інтернету всі "непристойні" кадри з Маркл, де вона оголена або в спідньому. Про це пише Ace Showbiz.

Нагадаємо, про заручини принца Гаррі та Меган Маркл палац офіційно оголосив 27-го листопада. Припускається, що після весілля 36-річна американка отримає титул герцогині Сассекської.

Фото з Twitter Кенсингтонського палацу

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів