Актриса звинуватила обох братів Вайншейнів у секс-торгівлі

28 листопада 2017, 14:30

Британська акторка Кадіан Нобл приєдналася до лав жінок, котрі висунули звинувачення проти голлівудського продюсера Гарві Вайнштейна.

Вона звинувачує і його, і його брата Боба, другого засновника The Weinstein Company, у секс-торгівлі, жертвою якої буцімто стала й вона сама.

Жіночка 27-го листопада подала судовий позов у Нью-Йорку, пише The Telegraph.

Зі слів Нобл, вона познайомилася з Вайнштейном у 2014-му році. Він запросив її до свого готельного номеру, буцімто щоби обговорити її акторське майбутнє, а потім скоїв сексуальне насильство.


Кадіан стверджує, що стала жертвою звичної схеми Гарві – він заманював актрис обіцянками ролі, "знаючи, що використає обман, силу чи примус, щоби вступити з цими актрисами в сексуальний звязок".

Позивачка заявляє, що рильце в пушку має й Боб Вайнштейн, котрий також не відмовляв собі в сексуальних задоволеннях, або будучи в курсі дій свого брата, або не звертаючи на них уваги.

Усе це підпадає під визначення торгівлі людьми з метою сексуальної експлуатації, і термін давності щодо подібного злочину становить 10 років.

Речник Гарві Вайнштейна, як і раніше, заявив, що його клієнт відкидає всі звинувачення щодо сексуальних контактів не за обопільною згодою. Також він підкреслив, що продюсер ніколи та жодним чином не мстився жінкам, які йому відмовляли.

Боб Вайнштейн поки що не дав коментарів.

До слова, Гарві Вайнштейн вийшов із складу Гільдії режисерів США, повідомив речник організації The Wrap.

Нагадаємо, коли спалахнув секс-скандал, The Weinstein Company звільнила Гарві. А він подав на компанію до суду, вимагаючи доступу до потрібної йому внутрішньої інформації. Як відомо, ходять чутки, що TWC буде продано.

Фото з Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів