Ріанна: Уночі я сплю 3-4 години

29 листопада 2017, 16:15

Барбадоська співачка Ріанна, котра стала запрошеним редактором різдвяного випуску французького Vogue, зізналася, що вночі їй вдається поспати лише кілька годин.

Як пояснила зірка, після тяжкого дня їй важко розслабитися.

Фрагменти інтерв'ю співачки наводить WWD.

"Мені важко вимкнутися. Навіть коли я приходжу додому рано, тобто раніше першої години ночі, то починаю дивитися серіали чи документальні фільми, які люблю. Не можу просто піти у ліжко. Насправді я вночі сплю три-чотири години", - поділилася Ріанна.


У Ріанни проблеми зі сном

Іще артистка говорила про людей, котрі є для неї джерелом натхнення. Це її мама Моніка Фенті, Вітні Х'юстон, Мерайя Кері, Тіна Тернер та принцеса Діана.

Зокрема Ріанна розказала, яка вона була вражена, коли взнала історію про "сукню помсти" – зухвале чорне обтисле вбрання з голими плечима, в якому леді Ді вийшла на люди того дня, коли принц Чарльз публічно зізнався в подружній зраді.

"Щоразу, коли чоловік тебе зраджує чи погано з тобою поводиться, тобі потрібна сукня помсти. Кожна жінка це знає. Свідомим чи ні був її вибір тої "нокдаун-сукні", мене зворушила думка, що навіть принцеса Діана може страждати, як будь-яка звичайна жінка", - пояснила Рірі.

Нагадаємо, колишній бойфренд співачки, репер Кріс Браун нещодавно заявив, що не лише він піднімав на неї руку, а й вона на нього. Він стверджує, що того дня, коли все зайшло надто далеко, і він розбив їй обличчя, першою до насильства вдалася саме Ріанна.

Фото з Instagram Ріанни

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів