82-річний Джигарханян розлучився, а його колишня заявила, що вагітна - ЗМІ

29 листопада 2017, 15:42

Історія зі скандальним розлученням радянського та російського актора Армена Джигарханяна і молодшої за нього більш ніж на 40 років Віталіни Цимбалюк-Романовської, обростає новими цікавими деталями.

38-річна жінка буцімто заявила, що чекає дитину.

Про це повідомляє "Комсомольская правда".

Днями московський суд офіційно розірвав шлюб Армена та Віталіни. Ні він, ні вона на закритому засіданні не з'явилися.


На допит у справі за звинуваченням у встановленні прослушки та прихованої відеокамери у робочому кабінеті Джигарханяна без його згоди Цимбалюк-Романовська теж не прийшла. І про зникнення з театру чималої суми державних коштів, у якому підозрюється бухгалтер, слідчому теж не вдалося з нею поспілкуватися.

"Одначе Віталіна вперто не приходить на допит. Коли ж слідчий став більш наполегливо вимагати її приходу, вона повідомила, що вагітна", - повідомило джерело видання.

Шлюб Джигарханяна тривав менше року

Віталіна буцімто посилається на пораду лікаря, який рекомендував їй уникати хвилювань. І саме для того, щоби подалі від уваги ЗМІ лягти до приватної клініки та зберегти вагітність, екс-дружина Джигарханяна нещодавно їздила аж до Грузії.

Іще коли в стосунках подружжя панували мир і злагода, на запитання журналістів щодо ймовірної появи нащадків жінка відповідала: "Усе можливо. Як вийде". Подейкували, Віталіна піднімала з чоловіком тему штучного запліднення.

Якщо вагітність Цимбалюк-Романовської таки виявиться справжньою, а батьком малюка – Джигарханян, то це кардинально змінить справу зі спадщиною актора. Адже тепер уже колишню дружину актор права успадковувати за ним уже позбавив, а його єдина донька біологічна донька померла в 1980-х роках.

Нагадаємо, Армен Джигарханян публічно назвав екс-кохану крадійкою та заявив, що вона видурила в нього житло та гроші.

Та, як підкреслила адвокат Цимбалюк-Романовської, три квартири були придбані її клієнткою до оформлення шлюбу з актором, і доказів того, що саме він їх оплатив, немає. Гроші ж із банківського рахунку Джигарханяна жінка зняла згідно виданої їй ним самим довіреності.

Як відомо, днями пішов поголос про те, що Джигарханян у тяжкому стані перебуває в лікарні. Згодом цю інформацію спростували.

Фото з Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів