Спейсі VS Пламмер: оновлений трейлер фільму, де актора замінили через секс-скандал. ВІДЕО

1 грудня 2017, 12:10

За кілька тижнів до виходу стрічки Рідлі Скотта "Всі гроші світу" вона опинилася на перших шпальтах світових видань, й інфопривід був не найприємнішим для її творців.

Одну з головних ролей у картині зіграв Кевін Спейсі, але ніхто не міг очікувати грандіозного секс-скандалу з численними звинуваченнями кінозірки в домаганнях. За лічені тижні до прем’єри Скотт прийняв безпрецедентне рішення: вилучити Спейсі з фільму та замінити на Крістофера Пламмера, а всі сцени з цим персонажем перезняти.

 Це Жан-Пол Гетті у виконанні Спейсі

Попри стислі строки, сміливий крок удався. Світ побачив оновлений трейлер фільму, а світова прем’єра відбудеться, як і планувалося, 22-го грудня.

Утім у мережі досі лишається перший варіант трейлера, з Кевіном Спейсі. До слова, саме його досі крутять у деяких київських кінотеатрах.

Тож глядачі мають змогу повіряти два варіанти і зробити попередній висновок, чи була заміна актора вдалою ідеєю.

Нагадаємо, подейкували, що саме Крістофера Пламмера від початку планували взяти на цю роль, але керівники кіностудії, вирішивши, що їм потрібен хтось із більш гучним ім'ям, запросили Спейсі. Як ми тепер знаємо, в долі були інші плани.

 Легендарного бізнесмена в кінцевій версії зіграв Пламмер

Як відомо, Кевін Спейсі оголосив, що зробить паузу в своїй творчій діяльності та звернеться за психологічною допомогою.

Відео з YouTube 

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів