42-річна Лонгорія вдалася до штучного запліднення?

1 грудня 2017, 13:10

Подейкують, американська акторка Єва Лонгорія нарешті дозріла до того, щоби народити первістка від свого чоловіка Хосе Бастона.

Зі слів джерел, наближених до 42-річної зірки "Відчайдушних домогосподарок", вона вже кілька місяців як почала готуватися до екстракорпорального запліднення. Імовірно, воно вже відбулося, і Єва тримає в секреті маленький термін вагітності.

Про це пише Hollywood Life із посиланням на журнал OK!.

"Єва тривалий час вважала, що тема дітей для неї закрита, але коли вона зустріла Хосе, це все змінило", - засвідчив інсайдер.


Єва Лонгорія таки вирішила стати мамою?

"Вона казала друзям, що прагне стати мамою, і багато хто підозрює, що вона вже вагітна!", - додав він.

Окрім того, якщо вірити джерелам, Лонгорія, котра не приховувала своєї любові до вина, тепер повністю відмовилася від алкоголю. А те, що на фото останнім часом зірка виглядає повнішою, пояснюють препаратами, котрі вводили їй у рамках протоколу ЕКЗ.

Нагадаємо, Єві, на вигляд чийого живота дуже впливає те, що вона їсть, доводилося неодноразово спростовувати поголос про вагітність. Зірка робить це з гумором.

Як відомо, Лонгорія заявляла, що вважає своє життя повним і без дітей, і її влаштовує роль люблячої мачухи нащадків чоловіка.

Фото з Instagram Лонгорії

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів