Австралійський політик освідчився коханому чоловіку під час парламентських дебатів. ВІДЕО

4 грудня 2017, 12:59

Австралійський парламентар Тім Вілсон привселюдно освідчився своєму партнерові Райану Патріку Болгеру. Це сталося під час дебатів про узаконення одностатевих шлюбів в країні.

Зворушливе відео наводиться у Twitter Reuters.

Як пише The Huffington Post, насправді 37-річний Тім і 33-річний Райан заручені вже дев'ять років. Але після того, як Верхня палата австралійського парламенту схвалила законодавство, яке передбачає легалізацію одностатевих шлюбів, у чоловіків з'явився шанс нарешті зіграти справжнє весілля.

"Ці дебати стали саундтреком до наших стосунків", - сказав політик.


Тім і Райан незабаром зможуть одружитися

"У моїй першій промові я визначив наш зв'язок обручками, котрі є в нас на пальцях лівої руки. Вони - відповідь на питання, яке нам не можна (було) задавати. Тож залишилась лише одна річ, яку потрібно зробити. Райане Патріку Болгер, ти одружишся зі мною?", – запитав Вілсон.

Райан, який працює вчителем, відповів "Так" під гучні аплодисменти присутніх.

Австралія стане 26 країною, яка узаконила права секс-меншин, пише Independent.

Під час опитування, яке проводило національне статистичне агентство, легалізацію одностатевих шлюбів підтримали більшість мешканців країни - 61,6%.

Нагадаємо, зокрема на підтримку гей-шлюбів виступав актор Х'ю Джекман, а співачка Кайлі Міноуг заприсяглася не виходити заміж, доки це не зможуть робити всі її співвітчизники.

Як відомо, Німеччина легалізувала гей-шлюби влітку 2017-го року. І в жовтні до вівтаря зі своєю коханою жінкою сходила міністр охорони довкілля, 65-річна Барбара Хендрікс.

Відео з Twitter Reuters, з Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів