Елтон Джон шокований смертю матері

4 грудня 2017, 13:50

Британський співак Елтон Джон оголосив про смерть своєї матері Шейли, що настала вранці 4-го грудня. Жінці було 92 роки.

"Дуже сумно про це говорити, та моєї матері не стало сьогодні вранці. Я лише минулого понеділка її бачив, і я в шоці. Доброї тобі подорожі, мамо. Спасибі за все. Мені тебе дуже бракуватиме. Люблю, Елтон", - написав артист у Instagram.

Як відомо, стосунки Шейли та Елтона не можна було назвати простими. Мати і син не спілкувалися багато років і змогли помиритися лише незадовго до смерті жінки.

У травні співак привітав її з Днем матері та написав, який він щасливий, що вони знову спілкуються.


Dear Mum, Happy Mother's Day! So happy we are back in touch. Love, Elton xo

A post shared by Elton John (@eltonjohn) on May 14, 2017 at 8:11am PDT

Як відомо, на святкування свого 90-річчя Шейлі довелося запрошувати двійника свого зіркового сина. Тоді їй здавалося, що Елтон назавжди викреслив її зі свого життя.

Причиною розриву стосунків Шейли з сином було те, що вона не схвалювала його нинішнього чоловіка, Девіда Ферніша. Невідомо, чи встигла старенька бодай раз побачити своїх онуків. Якось вона заявила пресі, що в Закарі та Елайджі, народжених сурогатною матір'ю, не буде "нормального життя".

Нагадаємо, так і не встиг Елтон Джон помиритися зі своїм батьком, чиєї любові йому завжди бракувало. Він так і не почув, як співає син.

Фото з Instagram Елтона Джона

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів