Дженнер, Грем у спідньому й Ратаковскі в вермішелі знялися в сексі-ВІДЕО

4 грудня 2017, 15:47

До Нового року та Різдва лишилося вже зовсім мало часу, і журнал LOVE розпочав зворотній відлік своїм традиційним сексі-адвент-календарем.

Поціновувачі гарячих жіночок уже можуть помилуватися відео з Ешлі Грем, Емілі Ратаковскі й Кендалл Дженнер, котра втілила образ Роккі Бальбоа.

Головна ідея цьогорічного календаря – нагадати жінкам про їхню силу.


"Те, як я вдягаюся, поводжуся, фліртую, танцюю, займаюся сексом – усе це – мої рішення, і на них не мають впливати чоловіки. Бути сексі – це весело, і це мені до вподоби. Я ніколи не мушу за це вибачатися. Моє життя – мої правила…", - цитує Ратаковскі видання.

Зі слів Емілі, її страшенно розчаровують, у контексті скандалу з продюсером Гарві Вайнштейном, балачки про "скромність", яку, мовляв, мусять мати жінки, і про частку їхньої відповідальності за харасмент.

"Мені набридло те, що я мушу брати до уваги те, як сприймають мене чоловіки, коли я надягаю коротку спідницю чи пощу сексуальне фото в Instagram. Я хочу робити те, що хочу. Фемінізм – це не пристосування, це свобода та вибір", - зазначила вона.

Як пояснила Ратаковскі, їй абсолютно байдуже до реакції людей на її самовираження. І хоче жінка носити паранджу чи взагалі ходити голою, обидва варіанти прекрасні, якщо їй від того добре.

У подальших випусках адвент-календаря з'являться такі відомі кралі, як Сара Сампайо, Джіджі й Белла Хадід, Сістін Сталлоне і Вінні Харлоу.

Нагадаємо, торік Карі Делевінь нахромили на голову індика.

Відео з YouTube

Останні матеріали
Більше матеріалів