Шейк із голим стегном, Андерсон і Кемпбелл із мамою засвітилися на модній премії

5 грудня 2017, 13:50

4-го грудня в Лондоні вручали премії Тhe Fashion Awards, і червоною доріжкою урочистого заходу пройшлося чимало зіркових красунь. Однією з них стала 66-річна Валері Морріс, мама супермоделі Наомі Кемпбелл.

Іще на церемонії засвітилися Памела Андерсон, Ірина Шейк, Хейлі Болдуїн та Ешлі Грем.

Фото з пишного заходу рясніють соцмережі.

Кемпбелл прийшла на модну премію з мамою

Як пише The Daily Mail, Стелла МакКартні стала лауреатом спеціальної відзнаки "Новаторство", а "Іконою стилю" проголосили Донателлу Версаче. Нагороду "За позитивні зміни" отримала Марія Грація К'юрі.


МакКартні нагородили за новаторство
Барвиста Кемпбелл вручала відзнаку Донателлі Версаче

Яскравою і зворушливою частиною церемонії стала промова Кемпбелл у пам'ять Аззедіна Алайї, котрого не стало в листопаді. У триб'юті взяли участь й інші відомі моделі, котрі вийшли на сцену в творіннях покійного дизайнера.

Ірина Шейк посвітила стегном

"Усі і цій залі знають, що Аззедін міг перетворювати жіноче тіло та дещо особливе, робити так, щоби ти виглядала прекрасною, але все ще жінкою. Він уловив сутність жіночності. Але поза своєю роботою дизайнера, із першої секунди, як я з ним познайомилася, він став мені татом", - цитує Наомі Vogue.

А Памела показала плече

Зі слів Кемпбелл, котра ніколи не знала рідного батька, в її 16 років Алайя став для неї "захисником та вчителем", і розумів її так, як не розумів жоден чоловік. Він був захисником усього доброго, що лише існує в світі, сказала супермодель.

Хейлі Болдуїн показала довжелезні ніжки

Нагадаємо, 47-річна Кемпбелл вважає, що, завдяки сучасній науці, має ще багато часу, щоби народити. Але матір'ю-одиначкою вона бути не хотіла б.

Розкішна Ешлі в сукні від Vivienne Westwood

Фото з Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів