50-річна Андерсон приміряла еротичне спіднє. ФОТО

6 грудня 2017, 16:55

Американська фотомодель та акторка Памела Андерсон спокусливо повигиналася у спідньому заради реклами відомого бренду.

50-річна білявка позувала з ретрофотоапаратами, котрі, мабуть, на тлі її принад мало хто помітив.

Знімки Пем у білизні є в її фотоблозі та в Instagram Coco de Mer.

Андерсон знялася в спідньому

До слова, Андерсон відреагувала на негативну реакцію мережі на її заяву про те, що жертвами харасменту стають жінки, котрі поводяться необережно. Зі слів Памели, просто не треба ходити до готелів на "приватні прослуховування".

Памела і фотокамери

Як і можна було очікувати, позицію зірки багато хто сприйняв як перекладання провини на жертву. Та Памела рада, що її слова, котрі не вписалися в "тренд", викликали таку бурю.

"Я намагаюся сказати жінкам, як та, хто в дитинстві особисто пережив насильство, що важливо бути проактивною дорослою людиною, яка більше тямить - у захисті себе", - наголосила Андерсон у Instagram, назвавши себе "захисницею чоловіків".

50-річна білявка стала лицем бренду білизни

Не сідати в машини до незнайомців, не ходити самій до готелів на прослуховування - це правила, на яких наполягала і наполягає Памела.

Пем не вибачатиметься за свої слова щодо жертв харасменту

"Моя мама навчала мене - борони себе. Особливо з моїм "іміджем" - і вона, і я турбувалися, що в людей може складатися невірне враження (щодо мене). Я - не легковажна дівчина, і в мене було не так багато партнерів, як люди, мабуть, думають. Я вірю в кохання та відданість, та у здоровий глузд. Ось чому зазвичай я заміжня. Так я почуваюся безпечно і захищено в сексуальних стосунках", - підкреслила білявка, котра одружувалася чотири рази.

Андерсон вважає, що жінки повинні не наражати себе на небезпеку

На думку Андерсон, найкращий коханець - моногамний коханець, який її кохає. Як підсумувала зірка, вона ніколи не використовувала секс як зброю.

Нагадаємо, якраз нещодавно Памела зізнавалася, що їй треба одного чоловіка для розмов, другого - для кохання.

Фото з Instagram Андерсон і Coco de Mer, з соцмережі

IDEALMEDIA
Загрузка...
Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали