Шон Комбз і Бейонсе стали найдорожчими

7 грудня 2017, 12:16

Американський репер Шон Комбз очолив рейтинг найбільш високооплачуваних музикантів 2017-го року за версією Forbes, спромігшись за 12 місяців збільшити свої статки на 130 мільйонів доларів (на жаль, без відрахування податків).

Такий непоганий результат для артиста, котрий торік оголосив, що залишає музику, дав прощальний тур Bad Boy Family Reunion Tour, прибуток за рекламу горілки Ciroc і успішна колекція одягу Sean John.

Про це пише Forbes.

Шон Комбз - найдорожчй музикант 2017-го року

На другій сходинці розташувалася цьогорічна найдорожча жінка  в музиці, Бейонсе, котра відстала від лідера лише на 25 мільйонів доларів.

До першої п’ятірки увійшов репер Дрейк із результатом у 94 мільйони, The Weeknd (92 мільйони) і колектив Coldplay (88 мільйонів).

 Та Бейонсе вже наступає на п'яти

Серед тих, хто також потрапив до Топ-10 - Guns N' Roses, Джастін Бібер, Брюс Спрінгстін, Адель, Metallica, Елтон Джон, Пол МакКартні, RHCP, Келвін Харріс, Тейлор Свіфт, Селін Діон, Jay-Z, Бруно Марс і Дженніфер Лопес.

Нагадаємо, цього року Комбз і Бейонсе "тандемом" очолили й рейтинг найдорожчих світових селебріті.

 Дрейк у Топ-5

До слова, як пише видання, Шон, котрий на різних етапах своєї кар’єри звався Puff Daddy, Puffy, P. Diddy і Diddy, у листопаді оголосив, що знову змінює псевдонім.

Як заявив він у Twitter, відтепер він Love або Brother Love, і на жодні інші ймення не відгукуватиметься.

Нагадаємо, звання найдорожчого та найбагатшого репера світу цього року знову належать Шонові Комбзу.

Фото з Instagram Комбза, Бейонсе і Дрейка

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів