Чемний та щедрий Клуні приємно здивував сусідів у літаку, а друзям дав по мільйону

13 грудня 2017, 12:50

Американський актор Джордж Клуні – це просто сусід-мрія для тих, кому доводилося летіти у літаку, кілька годин слухаючи дитячий плач.

Під час свого нещодавнього перельоту до Британії разом із дружиною Амаль і 6-місячними двійнятами, Еллою та Александром, кінозірка роздав іншими пасажирам спеціальні навушники для блокування шуму.

Про це пише People із посиланням на New York Post.

У комплекті до навушників ішла записка з вибаченнями на той випадок, якщо під час польоту немовлята плакатимуть.

 Джордж Клуні - ідеальний сусід у літаку

Іще одну хорошу історію про Клуні днями розказав його старий друг і бізнес-компаньйон, чоловік Сінді Кроуфорд Ренді Гербер.

Із його слів, у 2013-му році Джордж зробив щедрий подарунок своїм найближчим друзям: кожному по мільйону доларів. Він запросив їх на спеціальний обід, щоби показати, яке важливе місце вони посідають у його житті.

"Я приїжджав до Лос-Анджелеса і спав у вас на канапах. Мені так пощастило, що в моєму житті є всі ви, і не був би сьогодні там, де я є, без усіх вас. Тож для мене дуже важливо віддячити вам, доки всі ми ще разом. Я хочу, щоби ви відкрили свої валізи", - сказав Клуні друзям.

"Ми відкрили, а він нам – по мільйону доларів 20-доларовими купюрами. Кожен із нас – а нас 14 – отримав мільйон. Кожнісінький із нас. Ми були в шоці", - пригадав Гербер.

Важливо, що навіть сплату податків за друзів Клуні теж узяв на себе.

Нагадаємо, одним із давніх друзяків Джорджа є Бред Пітт. Але чи був він серед щасливчиків, кому дістався мільйон доларів, невідомо.

Фото з Instagram 

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів