Поліція взялася з'ясовувати, чи розбещував Поланскі 10-річну дитину

13 грудня 2017, 14:33

Поліція Лос-Анджелеса розпочала розслідування за новими звинуваченнями проти режисера Романа Поланскі – у розбещенні 10-річної дівчинки.

Інцидент буцімто стався в 1975-му році, але заяву до поліції ймовірна жертва, Маріанна Барнард, подала нещодавно.

Про це пише TMZ.

Поліція таки взялася розслідувати справу за новими звинуваченнями проти Поланскі

Як підкреслили в Департаменті поліції Лос-Анджелеса, строк давності ймовірного злочину давно збіг, проте розслідування та всі факти, котрі вдасться встановити в його ході, допоможе у розслідуванні інших подібних випадків.


Сам Поланскі категорично спростовує звинувачення Бернард. Як повідомив адвокат режисера, Гарлан Браун, вони найняли приватних детективів, котрі теж ведуть розслідування цієї справи, передаючи інформацію правоохоронним органам.

Також Браун зазначив, що мати Барнард відмовилася спілкуватися з приватними детективами.

Сама ж Маріанна вважає, що її матері заплатили, щоби вона лишила її, 10-річну наодинці з Поланскі.

Маріанна Барнард у дитинстві

"Моя мама завжди звинувачувала мене і називала "маленькою Лолітою", дозволяючи іншим чоловікам та моєму татові сексуально використовувати мене. Мені ніхто не повірив би", - написала жінка в своєму Twitter.

Нагадаємо, Барнард заявляє, що Роман Поланскі фотографував її голу та в шубі. Вона називає режисера "серійним ґвалтівником дітей".

Як відомо, нещодавно до швейцарської поліції звернулася колишня німецька актриса Ренате Лангер. Вона запевняє, що Поланскі зґвалтував її, коли їй було 15 років.

Наразі Поланскі визнає лише один свій злочин проти неповнолітньої. Він неодноразово публічно каявся в тім, що зґвалтував 13-річну Саманту Геймер. Щоби не сісти за це до в'язниці, режисер у 1978-му році втік зі Сполучених Штатів і відтоді жодного разу туди не повертався.

Фото Josef Brunner із Facebook, із Twitter

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів