Дуейн Джонсон заявив про намір балотуватися в президенти США

15 грудня 2017, 15:26

Американський актор та реслер Дуейн "Скеля" Джонсон всерйоз налаштований узяти участь у президентських виборах у США. Щоправда, свою кандидатуру він виставить не в 2020-му році, а в 2024-му.

Про свій план зірка розказав Variety.

Як пояснив Джонсон, "реалістично" буде щось планувати саме на вибори в 2024-му, бо зараз він би не зміг займатися і акторською кар'єрою, і політичною.

"Я дуже переживаю за нашу країну, і дуже переживаю за наш народ - особливо зараз. Порядність важлива, бути порядною людиною - це важливо, і характер важливий, і лідерство", - зазначив 45-річний актор.


Джонсон піде у президенти

Зі слів Дуейна, він ніколи "не бив себе у груди" і не оголошував про якісь особливі політичні амбіції. Але у 2016-му році в колонці Washington Post актор згадав, що міркував про президентство, і ця ідея, несподівано для нього, сподобалася багатьом людям. Джонсону почали говорити, що він справді мусить іти в політику.

"Я збагнув, що мушу слухати людей і дійсно, дійсно про це подумати. Ось де я зараз - я добре розумію, що політика - це не той бізнес, до якого я нині належу, тож найкраще, що я можу - це слухати і якомога більше вчитися", - поділився актор.

Дуейн сумнівається, що нинішній президент Америки правильним курсом веде країну через тяжкі часи. Але він уважно спостерігає за тим, що відбувається сьогодні в політиці.

Нагадаємо, Джонсон і Том Хенкс у популярному комедійному шоу якось уже жартували про те, що вирушать на вибори разом.

До слова, в своєму Instagram "Скеля" днями поділився радісною новиною: акторова подруга Лорен Хашіан народить йому ще одну донечку. Як відомо, в 2015-му в пари народилася дівчинка, яку вони назвали Жасмін. Також в актора є ще одна, 16-річна дочка від першого шлюбу.

Фото з Instagram Джонсона

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів