Расистка-принцеса принизила Меган Маркл на обіді в Букінгемському палаці?

22 грудня 2017, 13:56

Подейкують, не всі члени королівської родини Великобританії з розкритими обіймами зустріли свою майбутню родичку Меган Маркл.

На першому ж великому зібранні, традиційному передріздвяному обіді Її Величності Єлизавети ІІ наречена принца Гаррі, котра є наполовину афроамериканкою, зазнала жорстокого приниження з боку однієї з принцес.

Про це пише Radar Online.

Кривдницею Меган стала дружина принца Майкла Кентського, 72-річна баронеса Марія Крістіна. Жіночка, відома своїм важким характером та расистськими поглядами, з'явилася в Букінгемському палаці з брошкою у вигляді темношкірої людини.


Як пише The Daily Mail, прикраса принцеси, схоже, належить до так званої "арапської" серії, популярної в XVIII-му столітті. Серед ювелірів та художників тоді було модно зображати темношкірих людей-служників у тюрбанах та ошатних вбраннях.

Ось таку прикрасу Її Високість надягнула на першу зустріч із Меган Маркл

Як нагадує видання, в 2004-му році принцеса Кентська опинилася в центрі скандалу після того, як буцімто заявила темношкірим відвідувачам одного з ресторанів, щоби вони "верталися в колонії". Сама Марія Крістіна, котра має прізвисько "принцеса-нахаба", згодом це спростовувала.

У одному зі своїх інтерв'ю Її Високість заявила, що британці мали б більше турбуватися про чистоту крові своїх нащадків, пише Вікіпедія.

Також пихата пані начебто колись хвалилася, що в ній, представниці шляхетного німецько-угорського роду, тече більше королівської крові, ніж у будь-кому, з ким одружувалися члени британської королівської родини після принца Філіпа.

Майкл Кентський, який є кузеном королеви, та його дружина мешкають у Кенсингтонському палаці, так само, як і Меган із Гаррі. Та свою "милу" майбутню родичку Маркл уперше зустріла на обіді в Єлизавети.

Нагадаємо, подейкували, усіляко намовляла принца Чарльза проти невістки, котра має темношкіру маму, і Камілла Паркер-Боулз. Подейкували, батько навіть вимагав, або Гаррі покинув Меган і не бруднив королівську кров.

Прінтскрін з Radar Online

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів