Зеленський, Мonatik і DziDzio розказали, що пороблятимуть на свята

28 грудня 2017, 11:30

Зазвичай артисти новорічну ніч проводять не вдома під ялинкою, а на роботі. Зате вже після того, як відгримлять концерти і корпоративи, вони мають змогу й самим посвяткувати.

Про свої плани розказали шоумен Володимир Зеленський, співак Дмитро Монатік та соліст гурту DziDzio Михайло Хома.

"Новий рік я зустріну у теплому родинному колі. Але завдяки професії святкування у мене відбувається трохи пізніше, ніж у всіх. Адже уже п’ятий рік поспіль новорічну ніч я проводжу на сцені", - поділився Monatik із "1+1".

Monatik зустріне Новий рік на сцені

"Усім українцям бажаю неймовірних емоції, "сяяти яскраво", "кружляти сміливо", "звучати голосно", нехай наступний рік буде легким, мирним та продуктивним", - додав Діма.


Зеленський розповів, що новорічну ніч традиційно зустріне на сцені, а вже 1-го січня вирушить на відпочинок до Азербайджану.

"Найбільш незвичайну новорічну ніч я провів вдома, адже зазвичай ми з командою зустрічаємо свято на сцені. Але одного разу ми вирішили 31 грудня зібратись з родинами за святковим столом, взяти дітей, відчути новорічну атмосферу. Кумедно було, коли через півгодини ми вже не знали, що робити, адже практики такого святкування зовсім не було",- пригадав він.

Зеленський 1-го січня чкурне до Азербайджану

І DziDzio теж має одну незвичну новорічну оповідку.

"Найбільша пригода, яка зі мною трапилась на новий рік, коли я застряг у ліфті. При чому це сталось після того, як я сказав мамі, що йду святкувати із друзями. На що вона мені зі сльозами на очах відповіла: "Ідіть, лишіть мене саму, я вже звикла". Ну як після такого можна спокійно святкувати новий рік?", - побідкався артист.

Михайло Хома згадав, як у Новий рік застряг у ліфті

До слова, новорічне привітання для українців та, особливо, українок, записав і Олег Винник.

Нагадаємо, Monatik нещодавно розповів про найкращий новорічний подарунок у своєму житті.

Фото і відео з Instagram, з фотоблогів Monatik, DziDzio, Зеленського

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів