У 45-річної Камерон Діаз вгледіли вагітний живіт

4 січня 2018, 14:23

Наприкінці року з'явилися чутки, що 45-річна акторка Камерон Діаз нарешті дозріла до того, щоби завести дитину, і буцімто навіть розпочала процес усиновлення.

Але схоже, кінозірка таки народить первістка від чоловіка-музиканта Бенджі Меддена сама.

За повідомленням Radar Online, у Камерон уже покруглішав животик.

Як розказало джерело видання, шлях Діаз до материнства був дуже непростим та довгим. Актриса перенесла кілька невдалих спроб екстракорпорального запліднення.

 45-річна Камерон Діаз при надії?

"Це була мука, і Камерон відчувала себе невдахою, бо не могла зачати", - розказав друг пари.

Але Діаз не здавалася. Зі слів інформатора, вона змінила своє харчування, відмовилася від тяжких тренувань, і нарешті отримала бажаний результат.

"Камерон дуже рада і говорить друзям, що ніколи ще не була такою щасливою", - додав співрозмовник видання.

 За свідченням джерела, Камерон і Бенджі вдалися до штучного запліднення

На думку джерела, вагітність нагодилася якраз вчасно. Адже Діаз не знімалася в кіно з 2014-го року, і свої переживання з приводу паузи в кар'єрі вона стала вихлюпувати на чоловіка, який весь час їздить на гастролі зі своїм гуртом Good Charlotte. Дитина, сподівається Камерон, знову зблизить їх із Бенджі.

"Камерон нарешті впевнилася, що стане мамою, а це - найважливіша роль із усіх, які вона колись грала", - підсумував інформатор.

Варто зазначити, що в останні роки чутки про вагітність Камерон Діаз виникали не один раз, але, на жаль, не підтверджувалися. Як відомо, зірка заявила про себе й як про письменницю, і вже випустила кілька бестселерів про здоровий спосіб життя та стосунки з власним тілом.

Прінтскрін з Radar Online

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів