Трамп переніс операцію зі зменшення лисини?

4 січня 2018, 16:14

Зачіска президента Сполучених Штатів Дональда Трампа уже багато років є темою жартів у мережі та найхимерніших здогадок ЗМІ.

Нову версію озвучив журналіст Майкл Вулфф у своїй книзі "Fire and Fury: Inside the Trump White House" ("Вогонь і лють: Усередині Білого дому Трампа". Причому посилається автор на "першу доньку країни", Іванку Трамп, котра буцімто розпатякала татусеві секрети друзям.

Про це пише The Daily Mail.

Так лису ділянку на маківці американського керманича буцімто зменшили хірургічним шляхом, "стягнувши" його скальп. А пасма волосся, котре оточує це місце, зачісують назустріч одне одним та фіксують. А жовтуватий колір волосся Трампа та ж Іванка буцімто пояснила тим, що нетерплячий тато просто недотримує на голові фарбу стільки, скільки треба згідно з інструкцією.


Трампу робили операцію зі зменшення скальпу?

Як пише Вулфф, стосунки між Дональдом та його улюбленицею зовсім не такі прості та сердечні, як може здатися. Іванка ставиться до батька "з долею відчуження та навіть іронією", а "бренд Трампів" для неї - це бізнес.

Як зазначає видання, про хірургічну процедуру зі "зміншення скальпу" Трампа згадував ще у 1993-му році письменник Гаррі Хьорт ІІІ, котрий писав про мільярдера та його рзлучення з першою дружиною Іваною. Зокрема він наводив фрагмент свідчень жінки в суді під час шлюборозлучного процесу. Івана тоді заявила, що Дональда після операції на скальпі мучили головні болі, і він зігнав зло на ній, вчинивши сексуальне насильство.

Згодом Івана вточнила, що говорячи про "зґвалтування", вона говорила виключно про емоційний бік того, що сталося між нею та чоловіком.

У Білому домі вже відреагували на вихід книги Вулффа, назвавши її сповненою фальшивих оповідок.

Нагадаємо, ходять чутки, що Дональд Трамп вгатив десятки тисяч доларів на процедури з пересадки волосся.

Фото з Instagram Трампа

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів