Письменниця Елізабет Гілберт повідомила про смерть своєї коханої

5 січня 2018, 11:15

Американська письменниця Елізабет Гілберт повідомила про смерть своєї коханої жінки та давньої подруги, 57-річної Райї Еліас. Вона померла після майже двох років боротьби з раком.

Авторка бестселерів "Їсти, молитися, кохати" і "Походження всіх речей", котра в 2016-му році покинула свого чоловіка, усвідомивши, що насправді кохає смертельно хвору подругу, присвятила їй зворушливі пости в соцмережах.

"Вона була моїм коханням, моїм серцем, моїм найкращим другом, моїм учителем, моїм бунтівником, моїм янголом, моїм захисником, моїм суперником, моєю музою, моїм сюрпризом, моїм дарунком, моєю кометою, моїм визволителем, моєю рок-зіркою, абсолютно нездатною до співпраці, моїм гостем із іншого світу, моїм духовним порталом і моїм дитям", - написала Ліз, поділившись фотографією коханої.

 48-річна Елізабет була поруч із коханою успродовж всієї її хвороби

"Я дуже тебе любила, Райє. Спасибі, що дозволила мені дійти з тобою до самого краю річки. Це була найбільша честь у моєму житті. Я би сказала тобі спочивати спокійно, але знаю, спокій завжди був тобі нудним. То, може, спочивай у радості. Я завжди тебе кохатиму", - додала Гілберт.

У липні 2017-го Елізабет та Райя влаштували символічне весілля, "просту та спонтанну церемонію любові", хоча офіційно подружжям не стали.

 Улітку жінки зіграли символічне весілля

Нагадаємо, жінки, котрі, перш ніж усвідомити свої почуття і стати парою, дружили 15 років, від початку знали, що хвороба Еліас невиліковна. Як написала в своєму "камінг-ауті" Гілберт, страшна звістка відкрила в її серці "люк, у якій провалилося все її існування", і вона зрозуміла, що мусить пройти цей шлях із подругою до кінця.

Фотo з Instagram Гілберт

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів