Рікі Мартін виявився одруженим чоловіком

11 січня 2018, 10:17

Пуерториканський співак Рікі Мартін та його коханий чоловік, художник Джван Йосеф, виявляється, потай офіційно одружилися. Але пише весілля, про яке вже давно мріяла парочка, попереду.

У цьому 46-річний Рікі зізнався E! News.

"Я - одружений чоловік, але в нас іще буде бучне свято через кілька місяців", - пообіцяв артист.

"Ми обмінялися обітницями, в усьому поклялися і підписали всі папери, які мали підписати, шлюбний контракт, усе", - додав він.


Рікі та Джван досі так і не визначилися, де відбудеться їхнє весілля. Як передбачає Мартін, гулятимуть три дні: буде вечеря, репетиція, саме весілля та день на відновлення.

Рікі Мартін офіційно побрався з коханим

Як відомо, співак освідчився своєму бойфрендові у листопаді. У Мартіна є двійко синів, Матео та Валентино, яких народила йому сурогатна мати.

"Багато хто каже мені: "Твої діти на обкладинках журналів і бла-бла-бла", а я відповідаю: "Так, бо я хочу це нормалізувати", - появнив артист журналові Out.

"Хочу, щоби люди дивилися на мене, бачили мою родину і говорили: "У цьому немає нічого неправильного." Це частина моєї місії. І частина місії моїх дітей. Мої діти питають мене про те, чому в них двоє татусів, і я їм кажу, що ми - частина сучасної родини. Це прекрасне відчуття свободи", - додав Рікі.

Зі слів артиста, він хоче мати велику родину, "ще кілька пар двійнят", але трохи згодом, коли в нього буде більше часу. Нагадаємо, Мартін давно мріє про доньку.

Фото з Instagram Мартiна

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів