Селфі, песики, вино: що постила Меган Маркл, перш ніж піти з соцмереж

11 січня 2018, 16:10

Американка Меган Маркл заради шлюбу з британським принцом Гаррі відмовилася від акторської кар'єри, а ще позбулася своїх акаунтів у соцмережах.

Відтепер від її імені, так само, як від імені всіх членів королівської родини, поститимуть у офіційні Instagram чи Twitter лише спеціально найняті люди.

Та видання The Daily Mail позберігало скріншоти постів Меган, даючи змогу читачам побачити, яким було "онлайн-життя" зірки "Форс-мажорів", доки вона офіційно не стала нареченою принца.

Колись Меган Маркл любила постити селфі

Так Маркл, як переважна більшість дівчат, полюбляла постити селфі, фото квітів, їжі та песиків, себе з подружками та келихів вина.


А так вона проводила вечори, доки не зустріла свого прекрасного принца

Ділилася актриса жартівливими цитатами на кшталт "Смажена картопля краща за хлопців", "Розумій, коли час здатися і замовити "маргариту".

Маркл видалила всі свої акаунти в соцмережах

Як відомо, подейкували, що Її Величність Єлизавета ІІ розпорядилася, щоби юристи змусили всі сайти, на яких є відверті фото онукової обраниці, їх повидаляти.

На Нью-Йоркському тижні моди з Сереною Вільямс
А це коли Меган комарі покусали
Таких фото майбутньої герцогині світ більше точно не побачить
"Помацай мене за попу і купи мені піццу", - таке Маркл теж колись постила

Нагадаємо, нещодавно в мережі знайшлося старе резюме Меган Маркл. У ньому актриса-початківець зазначала, зокрема, що вміє танцювати стриптиз і жонглювати жезлом.

Фото з Instagram i Twitter Маркл із The Daily Mail

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів