Кевіна Спейсі звинуватили в расизмі

16 січня 2018, 11:29

Навздогін до гучних секс-скандалів американський актор Кевін Спейсі отримав іще одне серйозне звинувачення: в расизмі.

Про це заявив 51-річний керівник охоронної компанії VIP Protective Services Ерл Блу, котра відповідала за безпеку під час зйомок першого сезону "Карткового будинку". Зі слів чоловіка, на наступні сезони контракт із ними не був подовжений через вимогу Спейсі, який "не хотів, щоби на знімальному майданчику були нігери".

Про це пише The Daily Mail.

Як стверджує Блу, актор відмовлявся вітатися за руку з темношкірими охоронцями, навмисне ігноруючи їх, відпускав на їхню адресу зауваження расистського характеру.


Кевін Спейсі, на додачу до всього, виявився ще й расистом?

"Такий він є, ми маємо робити так, щоби він був задоволений", - відказав один із менеджерів , якому Блу поскаржився на поведінку Спейсі.

Як зізнався Ерл, до того він був великим шанувальником Кевіна Спейсі, але тепер актор йому "огидний".

"Після закінчення контракту я втратив віру в те, що працюю на правильній роботі. Я впродовж місяців питав себе про це. Що я міг зробити інакше? А потім прийшов до усвідомлення, що зробив усе, що мусив, я просто мав справу з расистом", - підсумував чоловік.

Блу планує подати судовий позов проти Спейсі, заявляючи, що втратив мільйони доларів заробітку через те, що контракт не було подовжено.

Як відомо, на Кевінові Спейсі також "висять" численні звинувачення в домаганнях до чоловіків. Зокрема від його дій постраждало й чимало колег із "Карткового будинку". Компанія Netflix офіційно заявила, що в останньому сезоні серіалу героя Спейсі вже не буде, а на перший план виведуть Клер Андервуд, яку грає Робін Райт.

Фото з Instagram Cпейсі

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів