Колеги про солістку The Cranberries: Нам пощастило бути частиною її життя

16 січня 2018, 17:55

Раптова смерть ірландської співачки Долорес О'Ріордан шокувала і засмутила її близьких, колег та шанувальників гурту The Cranberries.

У мережі згадують покійну артистку, котра залишила цей світ так рано, в віці 46 років.

У мережі згадують Долорес О'Ріордан

"Ми знищені смертю нашого друга Долорес. Вона була надзвичайно талановитою людиною, і нам дуже пощастило, що ми були частиною її життя з 1989-го року, відколи ми створили Cranberries. Сьогодні світ втратив справжнього митця. Ноель, Майк та Фергал", - таке звернення розміщено в офіційному Twitter The Cranberries.

"Страшно прокидатися від такої новини. Спочивай із миром, Долорес", - написав у Twitter діджей Diplo.


"Ми вбиті звісткою про смерть Долорес О'Ріордан. У цей страшний час думками ми з її родиною", - написали музиканти гурту Duran Duran.

"Неможливо забути той раз, коли я вперше почув Долорес О'Ріордан. Я став задаватися питанням, що за голос може так звучати в тому роковому контексті. Ніколи не чув, щоби хтось так використовував цей свій інструмент. Шокований та засмучений звісткою про її смерть, мої думки з її родиною", - зазначив ірландський співак Hozier.

Нагадаємо, Долорес було знайдено мертвою в її готельному номері вранці 15-го січня. В цей день у неї мала відбутися сесія звукозапису, заради якої вона приїхала до Лондона. Причину смерті зірки досі офіційно не становлено.

"Поліція Вестмінстера розглядає раптову смерть. О 9:05 15-го січня, в понеділок поліцію викликали до готелю за адресою Парк Лейн, W1. На місці було констатовано смерть 46-річної жінки. Смерть не розглядається як підозріла. Звіт буде представлено коронерові", - цитує речницю Скотлант-Ярдa The Guardian.

Нагадаємо, за лічені години до своєї смерті Долорес залишила голосове повідомлення для свого друга. З його слів, співачка була весела та сповнена життя.

Фото з Facebook The Cranberries


Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів