Трамп і парасолька: президент США вкотре вразив "галантністю"

17 січня 2018, 12:48

Американський президент Дональд Трамп укотре обурив мережу своїм ставленням до дружини Меланії та сина Беррона. Він навіть не подумав прикрити своїх рідних від дощу парасолею, натомість сховався під нею сам.

Ця неприємна сцена потрапила в об'єктиви фотографів, коли перша родина США сідала в літак, повертаючись до Білого дому після вікенду в Флориді.

У соцмережах люди сварять політика, вживаючи хештег #selfishTrump (егоїстичний Трамп).

"Це фото символізує все, до чого є діло президентові США", - констатують інтернет-користувачі.


"Хай твоя усмішка буде тобі парасолькою, мені вона потрібна більше, щоби прикрити моє холодне, чорне серце", - "втішають" Меланію від імені її чоловіка.

Люди жартують, що Трампові надто дорога його зачіска, щоби він ризикував нею заради якоїсь там жінки та 11-річного хлопчика, котрий мокне під дощем у футболці з короткими рукавами.

І, звісно ж, згадують Барака Обаму, котрий нізащо не вчинив би так не лише зі своєю дружиною, а й зі сторонньою жінкою.

Нагадаємо, Дональд Трамп і раніше не був взірцем галантності. Він має звичку на публіці "забувати" свою першу леді, змушуючи Меланію себе наздоганяти.

До слова, Білий дім оприлюднив результати медогляду та оцінки когнітивних функцій, пройдених президентом. За висновками лікарів, 71-річний Трамп перебуває в чудовій формі, але йому варто схуднути на 4,5 - 7 кілограмів. Як пише CNBC, президент із цим цілком згоден та планує почати їсти менше жирів та вуглеводів.

Як підкреслив під час брифінгу лікар Білого дому Ронні Джексон, у Трампа немає жодних ознак будь-яких когнітивних проблем, і він є цілком придатним до виконання своїх обовязків до кінця президентського строку.

Як відомо, Дональд Трамп став найстаршим із усіх, кого було обрано на пост президента Америки. Забудькуватість та дивні вчинки політика неодноразово давали привід для кпинів у мережі.

Фото з Twitter, відео з YouTube


Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів