Бабкін на Нацвідборі представить пісню, присвячену трьом головним жінкам

18 січня 2018, 13:34

Співак Сергій Бабкін хоче повезти на цьогорічне "Євробачення" пісню українською мовою. Її він представить на Нацвідборі в лютому.

Авторська композиція має назву "Крізь твої очі".

"У мене, за відчуттями, ця пісня асоціюється з цифрою 3. У кожного чоловіка в житті є три головні жінки – це мама, дружина та донька. Мій посил був до них. Адже кожна з них колись була донькою, і колись буде матір'ю. А я як чоловік дякую кожній із них за своє життя і за те, яке вони ще принесуть у цей світ", - поділився Сергій.

Бабкін на "Євробаченні" хоче заспівати українською

Зі слів Бабкіна, ця пісня народилася спонтанно, у Львові.

"Початок пісні було покладено на одному з моїх саунд-чеків, які можуть проходити у творчому пошуку годинами, а іноді й тижнями. Наш музикант Єфим грав мелодію, я її підхопив і записав на диктофон. Потім пішов погуляти по Львову, і слова самі почали приходити до мене звідкись. Так і накидав текст: "Я знаю, я вірю, я бачу..." Вважаю, що цю пісню про сильні почуття створили чотири сильних чоловіки: Єфим Чупакін, Антон Малишев, Євген Філатов і я", - розказав співак.


Нагадаємо, крім Бабкіна право представити Україну на цьогорічному пісенному конкурсі в Лісабоні спробують вибороти ще 17 артистів та колективів, зокрема Kazka,Yurcash, Tayanna i Pur:Pur.

Фото прес-служби

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів