Кардашян про "сурогатну" дитину: Між нами одразу виник зв'язок

19 січня 2018, 16:33

Американська реаліті-зірка Кім Кардашян, котрій сурогатна мати днями народила донечку, запевнила, що в них із чоловіком Каньє Вестом малям одразу ж виник зв'язок із дитям.

Першими враженнями новоспечена багатодітна мамця поділилася на своєму сайті, пише The Daily Mail.

Кім розповіла про свою новонароджену доцю

"Зв'язок із нашим малям виник одразу, ніби вона весь час була з нами", - розказала Кім.

Як укотре пояснила Кардашян, рішення скористатися послугами "гестаційного виношувача" їх із чоловіком змусило те, що третя вагітність була б дуже небезпечною як для неї, так і для дитини.


Догляд за немовлям не заважає Кім постити в мережу спокусливі фото

"Люди гадають, що так краще, бо тоді тобі не треба переживати фізичні зміни, біль чи ускладнення під час пологів, але для мене було дуже тяжко не виношувати власну дитину, особливо після того, як я виносила Норт і Сейнта", - наголосила Кім.

Вона подякувала сучасним технологіям, завдяки яким поява у них із Вестом стала можливою, та сурогатній матері, котра зробила це для них. Кардашян підкреслила, що яйцеклітину для запліднення було взято у неї, відтак дівчинка біологічно є її донькою.

Багатодітна мамуся Кім

Нагадаємо, фани зіркового сімейства намагаються відгадати, як же назвуть новонароджену сестричку Норт та Сейнта. Є припущення, що Кім дасть дочці ймення на честь відомого бренду.

Фото з Instagram Кардашян

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів