Адель, Діаз, Лоуренс та інші зірки вийшли на Марш жінок

21 січня 2018, 11:15

20-го та 21-го січня в багатьох містах Америки та інших країн відбуваються Марші жінок.

Разом із однодумцями заявити про свої права вийшли й зірки: співачка Адель, актриси Дрю Беррімор, Синтія Ніксон, Камерон Діаз, Дженніфер Лоуренс, Вупі Голдберг, Наталі Портман та інші.

Фотографіями з масових заходів, котрі проходять на річницю першого Маршу жінок, який відбувся після інавгурації Дональда Трампа в 2017-му, рясніють соцмережі.

Допис, поширений Adele (@adele) 20 Січ 2018 р. о 1:26 PST

"Найбільш впливовими людьми в моєму житті завжди були жінки. Моя родина, мої друзі, мої вчителі, мої колеги, мої кумири. Я захоплююся всіма жінками в моєму житті. Я обожнюю їх, і вони з кожним днем потрібні мені все більше. Я дуже вдячна, що я - жінка, я нізащо в світі цього б не змінила. Та я сподіваюся, що мене визначає не лише моя стать", - написала у Instagram Адель.


"Я сподіваюся, що мене визначає мій внесок у світ, моя здатність любити та відчувати емпатію. Виховувати мого сина хорошим чоловіком поруч із хорошим чоловіком, який кохає мене за все, чим я є і чим не є. Я хочу для людей найкращого, і, гадаю, ми всі цього хочемо. Ми просто не можемо дійти згоди, що є найкращим. Владу мирним, владу людям", - зазначила артистка.

"Марш за всіх жінок. А я тут від імені моєї прекрасної статі та любовей мого життя... моїх дочок Олів та Френкі", - написала Дрю Беррімор.

"Як сказала би моя прекрасна єврейська мама... "Я верклемпт (у захваті)", коли бачу всіх цих дівчат і жінок, які зібралися разом, діляться своїми історіями. Це не просто, люди. Мені байдуже, хто ви, це непросто. Я сміюся сама до себе, коли люди кажуть "Пінк не з тих, хто терпить". У якомусь сенсі це правда, але мені знадобилося багато років, щоби навчитися чинити опір. Пішли роки на те, щоби я знайшла свій голос. І щодня я починаю з почтку", - поділилася Пінк.

"Лише цього тижня, на сеансі в психолога я сказала: мій рик прекрасний. Мій рик - це материнство. Мій рик - це любов. Мій рик - це справедливість. Мій рик виправданий. Мій рик - мій. Мій рик - назавжди. Мій рик - це ми", - додала співачка, запостивши фото транспарантів маршу.

Допис, поширений P!NK (@pink) 20 Січ 2018 р. о 1:16 PST

Не оминув тему Маршів жінок і Дональд Трамп.

"Хороша погода по всій нашій великій країні, чудовий день для всіх Маршів жінок", - написав він у Twitter, закликавши всіх приєднуватися до демонстрацій та заразом святкувати економічний підйом останніх 12 місяців та найнижчий рівень жіночого безробіття за останні 18 років.

Proud. #WomensMarch #PowerToThePolls

Допис, поширений Alyssa Milano (@milano_alyssa) 20 Січ 2018 р. о 8:20 PST

Нагадаємо, в торішніх Жіночих маршах теж брало участь багато відомих людей. Зокрема на одному з них відзначилася Мадонна зі скандальною промовою, в якій сказала, що думала підірвати Білий дім.

Фото і відео з соцмереж


Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів