Зірка "Фарґо" розлучається з матір'ю своїх чотирьох дітей

21 січня 2018, 12:11

Шотландський актор Юен МакГрегор подав на розлучення зі своєю дружиною Ів, із якою вони прожили 22 роки та мають чотирьох дітей.

Про це повідомляє TMZ.

Старшій дочці подружжя 21 рік, юридичну опіку над неповнолітніми дітьми Юен хоче мати спільну з Ів. Жінка просить суд лишити за нею право фізичної опіки, а батько зможе навідувати менших доньок.

МакГрегор вирішив розірвати свій багаторічний шлюб

МакГрегор не заперечує проти того, щоби платити Ів подружні аліменти. Як зазначає портал, пара не підписувала шлюбного контракту, тож майно має бути поділене навпіл.


Як відомо, восени 46-річного зірку "Фарґо" заскочили за поцілунками з колегою, Мері Елізабет Вінстед. За іронією долі, в серіалі вони якраз грали закохану пару.

Як пише Ace Showbiz, батьків роман болісно переживає 15-річна Естер МакГрегор. На своїй сторінці в Instagram вона виклала відео, на якому грає на гітарі та співає про "лайно, на яке натрапила в онлайні" та фотографії, через які плаче.

"Я не знаю, як пробачити. Не знаю, чи зможу. Це руйнує мене", - поділилася в пісні дівчинка.

Made you a man- by me 🎸:)

Допис, поширений Snap: esther2219 (@esther.mcgregor) 17 Січ 2018 р. о 4:27 PST

Нагадаємо, інша лав-сторі, котра теж почалася на зйомках "Фарґо", обіцяє мати щасливе продовження. Кірстен Данст вагітна первістком від Джессі Племонса.

Фото та відео з Instagram


Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів