Кідман із Фріменом отримали нагороди Американської гільдії кіноакторів

22 січня 2018, 11:29

21-го січня у США роздали премії Американської гільдії кіноакторів. Серед її цьогорічних лауреатів - Ніколь Кідман, Морган Фрімен, Стерлінг К. Браун і Александр Скарсгард.

Повний список номінантів та переможців є на сайті SAG Awards.

Зірки "Великої маленької брехні": Різ Візерспун, Ніколь Кідман, Лора Дерн

80-річний Фрімен отримав почесну відзнаку "За внесок у кінематограф". За "Найкращу чоловічу роль" нагородили Гері Олдмена ("Темні часи"), а за "Найкращу жіночу роль" - Френсіс Макдорменд ("Три білборди на кордоні Еббінга, Міссурі").

Моргана Фрімена нагородили за його внесок у кінематограф

Відзнаки за ролі другого плану дістали Сем Рокуелл ("Три білборди на кордоні Еббінга, Міссурі") і Елісон Дженні ("Я, Тоня").


Зірки "Великої маленької брехні" Ніколь Кідман та Александр Скарсгард вибороли нагороди за найкраще виконання ролей у телефільмі та міні-серіалі.

"Правда - це сила, і жінки набувають своєї сили. Ми перебуваємо в епіцентрі грандіозного культурного зсуву, завдяки відважним голосам, які говорять "я теж" ("me too") і активістів, які говорять "Час вийшов" ("time is up")", - сказала в своїй промові Ніколь, закликавши створити таке середовище, де не терпітимуть такого явища, як харасмент, пишуть CBS News.

Діти-актори з серіалів "Це ми" і "Дуже дивні справи"

Статуетку "Найкраща чоловіча роль у драматичному серіалі" забрав додому Стерлінг К. Браун із "Це ми". Цей серіал також отримав відзнаку за "Найкращий акторський склад у драматичному серіалі". Приз за найкращу жіночу роль у цій категорії здобула Клер Фой ("Корона").

Переможець Стерлінг К. Браун

Найкращими серед акторів комедійних серіалів стали Джулія Луї-Дрейфус ("Віце-президент") та Вільям Мейсі ("Безсоромні").

Незвичну сукню Кейт Хадсон із церемонії жваво обговорюють у мережі

Як відомо, дуже схожими були списки цьогорічних переможців Critics' Choice Awards та "Золотого глобусу".

Фото з Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів