$68 тисяч та купа заборон: ЗМІ взнали деталі контракту Кардашян із сурогатною матір'ю

23 січня 2018, 15:55

15-го січня сурогатна мати народила дівчинку реаліті-діві Кім Кардашян та її чоловікові Каньє Весту. За свої послуги жінка, ім'я якої не називається в пресі, отримала 68 тисяч доларів.

Із контрактом, який замовники уклали з нею навесні 2017-го року, вдалося ознайомитися Radar Online.

Кім та Каньє, зокрема, скрупульозно перерахували все, чого жінці, котра виношувала їхню дитину, категорично заборонено робит, пити та їсти. Так упродовж 9 місяців "гестаційний носій" не мала права вживати сирів із пліснявою, сирих чи частково готових яєць та м'ясних продуктів, пити непастеризоване молоко та соки, їсти немиті овочі та фрукти.

Сама ж Кім, котрій не довелося піддавати своєї тіло випробуванням іще однію вагітністю, знімається в спідньому

Під забороною опинилися сирі молюски та деякі види риби. Їй можна було тунець, але не більше, ніж 170 грамів на тиждень. Напоєм із кофеїном жінка мала право ласувати лише один раз на день.


Сурмама не мала права відбілювати зуби та ходити до солярію, зате їй дозволявся масаж із мигдалевою олійкою та манікюр із педикюром, але з застосуванням захисно маски. Були обмеження на вживання ліків.

Сестрички Кардашян-Дженнер знялися для відомого бренду

Утім, за словами інсайдера, попри всі примхи Кім та Каньє жінка, яку они обрали для виношування своєї третьої дитини, була просто щаслива. Вона дивилася всі випуски реаліті-шоу про родину Кардашян, і зустріч із кумирами була для неї чимось нереальним.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в контракті прописали навіть те, чи має право сурогатна мати займатися сексом. Як відомо, свою нову донечку Кардашян із Вестом вирішили назвати Чикаго.

Фото з Instagram Кардашян, Calvin Klein

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів