Батько Мухарського зробить із нього Бандеру

26 січня 2018, 15:22

Письменник, телеведучий і шоумен Антін Мухарський зіграє роль Степана Бандери у автобіографічній стрічці. Її автором сценарію та режисером-постановником є Антінів батько, Дмитро Мухарський.

Про це Мухарський-старший розказав "Укрінформ" під час презентації проекту фільму.

"Роль Бандери виконуватимуть три актори, але основний період особистого та громадського життя голови проводу ОУН-Б представить на екранах Антін Мухарський", - повідомив режисер.

Мухарський зіграє Бандеру

Бандера постане перед глядачами в амплуа маленького хлопчика-співака 7-8 років, хлопця-пластуна 15-17 років та молодого 25-річного громадського діяча.


Зйомки почнуться на початку літа 2018-го. Їх фінансуватиме українська діаспора в Німеччині, проте частину коштів автор сценарію сподівається отримати від держави.

Як відомо, нещодавно Антін оголосив про закриття свого музичного проекту "Орест Лютий". На зміну йому прийшли "Рожеві вуса" та пісні про любов.

Нагадаємо, лідер Соціалістичної партії Ілля Кива нещодавно зіграв Нестора Махна і так увійшов у роль, що пообіцяв борнити екс-регіоналку Олену Бондаренко від тих, хто прийде її ґвалтувати.

Фото з Facebook Мухарського

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів