Гольфіст, хокеїст і кухар: у книжці перелічили ймовірних екс-бойфрендів Меган Маркл

4 квітня 2018, 16:30

Уже через кілька тижнів американська актриса Меган Маркл стане дружиною британського принца Гаррі. 36-річна жінка вже була заміжня - за продюсером Тревором Енгельсоном, а от про всіх її попередніх бойфрендів точних відомостей нема.

Письменниця Емілі Герберт у книзі, присвяченій історії кохання Меган і Гаррі, вирішила пригадати чоловіків, яким у різні роки закидали романи з акторкою. Про це пише The Daily Mail.

У травні Меган Маркл стане дружиною принца

Можливо, що кавалерами Маркл були - в різний час - ірландський гольфіст Рорі МакІлрой, канадський хокеїст Майкл дель Зотто і шеф-кухар Корі Вітієлло.

У 2014-му році актриса брала участь у благодійному Ice Bucket Challenge, причому номінував і безпосередньо обливав її крижаною водою саме Рорі. А потім їх бачили за вечерею в Дубліні. Щоправда, тоді повідомлялося, що вони - лише друзі.


Із Рорі МакІлроєм актриса буцімто лише дружила...

А фотографією з дель Зотто та підписом, мовляв "він найкращий", Меган у 2013-му році ділилася в соцмережі. Проте речник спортсмена запевняв, що між ними нічого не було, і, головне, що Майкл не має відношення до розлучення актриси.

Майклом дель Зотто захоплювалася виключно як спортсменом...

До слова, як стверджує неофіційний біограф Ендрю Мортон, Меган кинула свого чоловіка "по пошті", просто надіславши йому обручки та перебравшись жити до Торонто.

Що ж до Вітієлло, то їхній роман, що розпочався невдовзі після розлучення Маркл, тривав близько двох років. Пара навіть мешкала разом, і подейкували, що не за горами заручини. Але в травні 2016-го вони розійшлися, а в липні Меган опинилася на сліпому побаченні з Гаррі.

А за Корі Вітієлло мало не вийшла заміж

До слова, сама Маркл в одному з інтерв'ю розказувала про те, коли і з ким вона вперше поцілувалася. Це був хлопчик на ім'я Джошуа Сільверштейн, діло було у таборі, і їм обом було по 13 років. Як розказав нещодавно Inside Edition сам Джошуа, який виріс і став бітбоксером, Меган сама його поцілувала, пише People.

Джошуа Сільверштейн отримав від Меган її перший поцілунок

А ще Мортон поспілкувався з колишніми друзями Маркл, і вони розказали йому не лише приємні речі про наречену принца. Її описують як людину, котра затято дереться вгору соціальною драбиною.

А колишня подруга актриси, яка була дружкою на її першому весіллі, Нінакі Пріді, засвідчила, що та була поведена на принцесі Діані та фактично мріяла стати "принцесою Діаною 2.0". Саме рівняючись на свого ідола, Маркл з дитинства старалася займатися доброчинністю, пише The Sun.

Нагагаємо, з "офіційних" дівчат, із якими зустрічався принц Гаррі, відомо про Челсі Дейві та Крессіду Бонас. А ще тепер уже колишньому плейбою приписували роман зі співачкою, відомою моделлю та грецькою принцесою.

Фото з соцмереж

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів