Мерці в гостях: ЗМІ довідалися, чому Мерайю Кері поклали до психлікарні

18 квітня 2018, 13:41

Американська співачка Мерайя Кері нещодавно розказала про те, що страждає на біполярний розлад психіки. 48-річна зірка відверто зізналася, що довго відмовлялася вірити в те, що з нею щось не так, але зрештою таки звернулася по допомогу.

Подейкують, тривожним дзвінком для артистки та її оточення став епізод із галюцинаціями. Після нього Мерайю примусово поклали до психіатричної лікарні.

Це сталося в 2016-му році, повідомляє Radar Online з посиланням на The Blast.

Мерайї Кері ввижалися мерці?

Наскільки стало відомо виданню, екс-чоловікові Кері, Нікові Кеннону зателефонувала стривожена няня їхніх зі співачкою дітей. Вона розказала, що Мерайя вбралася в бальну сукню та тіару й наказала підготувати сина та дочку до урочистої вечері з важливими гостями - Майклом Джексоном, Вітні Х'юстон та Прінсом.


Кеннон зв'язався з тодішньою менеджеркою екс-дружини, Стеллою Булочніков, і вони відвезли Кері до лікарні. Співачку було промусово госпіталізовано. Вийшовши з лікарні, Мерайю на декілька тижнів поселили в готелі, приставивши до неї приватного лікаря. Незабаром після того їй було поставлено діагноз біполярний розлад.

Імовірно, скандальні подробиці щодо психічного здоров'я Мерайї надалі спливатимуть у ході судового процесу, котрий погрожує розпочати проти неї Булочніков. Нагадаємо, жінка стверджує, що колишня близька подруга розірвала з нею контракт, завинивши їй чимало грошей, а ще домагалася її, розгулюючи голяка.

Як відомо, 2016-й видався непростим для Кері. Її тодішній наречений, австралійський мільярдер Джеймс Пекер із невідомої причини розірвав заручини.

Фото з Instagram Кері

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів