Шарліз Терон їла ночами, погладшала на понад 20 кіло і впала в депресію

19 квітня 2018, 11:49

Американська актриса Шарліз Терон розповіла про те, як погладшала на понад 22 кілограми заради ролі та несподівано для себе впала в депресію, так само, як її героїня.

Таким непростим випробуванням стали для 42-річної зірки зйомки в картині "Таллі".

Про це Шарліз розказала Entertainment Tonight.

Заради ролі втомленої багатодітної матері Терон набрала майже 23 кілограми

"Розумієте, це стало для мене величезним сюрпризом. Депресія завдала мені сильного ляпаса. Так, уперше за моє життя я їла так багато оброблених продуктів і пила так багато солодких напоїв. Зніматися в цьому фільмі було невесело", - зізналася актриса.

"Перші три тижні - це завжди весело, бо ти наче дитина в кондитерській крамниці. А через три тижні більше не весело. Зненацька ти вже більше не можеш стільки їсти, це стає роботою", - пояснила Терон.

Зі слів Шарліз, щоби підтримувати вагу, якої хотіли від неї творці фільму, їй у буквальному сенсі доводилося ставити будильник на другу годину ночі, щоби попоїсти. 

"Я вставала і просто їла... Просто запихала собі в горлянку. Підтримувати таку вагу тяжко", - поділилася вона.

 Через зміни, які сталися з її тілом, Шарліз вразила депресія

Як згадує Терон, вона настільки погладшала, що її власні діти були впевнені, що мама вагітна. А на те, щоби по завершенні зйомок позбутися зайвих кіло, акторці знадобилося півтора роки.

"Я тривожилася. Це було справді дуже довго. Бо після "Монстра" (картина 2003-го року, заради якої Терон теж набирала вагу) я просто утримувалася від перекусів днів 5, і все стало гаразд. Ти розумієш, що в 27 твоє тіло трохи не таке, як у 43, і мій лікар мені це пояснив. Сказав, тобі 42, заспокойся, ти не вмираєш, усе добре", - пригадала зірка.

Нагадаємо, Шарліз пишається тим, що майже всі трюки на знімальному майданчику здатна виконувати сама. Щоправда, якось вона отримала дуже небезпечну травму, через яку мало не лишилася паралізованою.

Кадр із фільму "Таллі" з сайту The Daily Mail, фото з Instagram Терон

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів