Микита Міхалков: Я можу Вайнштейнові лише позаздрити

20 квітня 2018, 13:47

Радянський та російський режисер Микита Міхалков назвав скандал із продюсером Гаврі Вайнштейном, котрого багато представниць кіноіндустрії звинуватили в домаганнях, "порнографією". 72-річний кінодіяч заздрить своєму американському колезі.

Про це він заявив під час прес-конференції на честь відкриття кінофестивалю в Москві, відео є в мережі.

"Ви знаєте, я можу Вайнштейнові лише позаздрити. Коли тебе, який не має зовнішності Алена Делона, кохають такі вродливі жінки... я зараз не говорю, за що... Але все разом це абслютна порнографія, бо коли жінка, котра робила це тоді, коли вона мала товарний вигляд, а потім, втративши його, починає спекулювати на цьому, щоби про неї згадали - це не дуже красиво", - сказав Міхалков.

Міхалков заздрить Вайнштейну

Режисер додав, що цілком погоджується з акторкою Катрін Деньов, котра нещодавно публічно заступилася за "свободу чоловіків чіплятися до жінок".


"Ви лякаєте чоловіків підходити до жінок, приваблюючи їх до інших чоловіків", - на свій лад переформулював він висловлювання кінозірки.

Міхалков підкреслив, що особисто ним ця сучасна тенденція не може бути прийнята, а ще зацитував Генріха Гейне: "Жінка, котра перестає бути жінкою, перетворюється на поганого чоловіка".

Нагадаємо, Ольга Сумська вважає, що голлівудський скандал навколо харасменту - то лише бізнес. А Ірина Білик упевнена, що жінки, котрих домагаються, самі винні, якщо мовчать. Співачка також радить не провокувати чоловіків на роботі відвертим одягом і володіти прийомами "динамо", як вона.

Фото з Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів