Всесвітньо відомий діджей Avicii раптово помер у віці 28 років

20 квітня 2018, 21:00

Шведський художник, діджей та продюсер Avicii, чиє справжнє ім'я було Тім Берглінг, помер 20-го квітня. Йому було 28 років.

Шокуючу новину повідомив його продюсер, якого цитує Variety.

"Із глибоким смутком ми повідомляємо про втрату Тіма Берглінга, також відомого як Avicii. Його було знайдено мертвим у Маскаті, що в Омані, цієї п'ятниці ввечері за місцевим часом, 20-го квітня. Його родина приголомшена, і ми просимо всіх поважати їхню приватність у цей тяжкий час. Подальших заяв не буде", - зазначив представник зірки.

Тімові Берглінгу було лише 28 років

У 2016-му році Avicii перестав виступати, пояснивши це проблемами зі здоров'ям. В останні роки він, зокрема, страждав на гострий панкреатит, спричинений, зокрема, зловживанням алкоголем. У 2014-му році Тімові видалили жовчний міхур та апендикс.


"Ми всі досягаємо в нашому житті та кар'єрі точки, де розуміємо, що для нас є найважливішим. Для мене це створення музики. Ось для чого я живу, ось для чого, я відчуваю, я народився. Торік я перестав виступати, і багато хто з вас подумав, що це все. Але кінець виступів у жодному разі не означає кінець Avicii чи кінець моєї музики. Натомість я повернувся туди, де все має значення - до студії. Наступний етап буде про любов до створення музики для вас, люди. Це початок чогось нового. Сподіваюся, вам сподобається так само, як і мені", - оголосив Берглінг торік через свій вебсайт.

Нагадаємо, торік Avicii та Ріта Ора записали спільну пісню, відеокліп на яку зняли у Києві.

Фото з Instagram Avicii

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів