Вона мов на похороні, він із жуйкою: Бекхемів критикують за поведінку на королівському весіллі

22 травня 2018, 10:26

Британська зіркова пара, Девід та Вікторія Бекхеми були присутні і на весіллі принца Вільяма з Кейт Міддлтон, і на весіллі принца Гаррі та Меган Маркл, яке відбулося 19-го травня.

І тепер подружжя стало мішенню для критики: багатьом не сподобався надто похмурий, як для такої радісної події, лук Вікі. А Девід узагалі осоромився, завзято жуючи жуйку в церкві.

Одним із тих, хто публічно засудив Бекхема, став відомий телеведучий Пірс Морган. На його думку, через такі витівки спортсменові не світить лицарське звання.

Щоправда, як пише The Daily Mail, один вчинок Девіда на весіллі дуже сподобався інтернет-користувачам. Перш ніж зайти до церкви, зірка приязно потис руку поліцейському, що чергував коло дверей. Ще одна цікавинка, на яку звернули увагу - те, як смачно поцілував спортсмена в губи сер Елтон Джон.

Що ж до Вікі, котра дуже рідко посміхається на публіці, то багато хто чекав, що бодай заради королівського весілля вона зробить виняток, але ні.

 Вікторію порівнюють із дівчинкою з "Сімейки Адамсів"

До слова, мережа насміхається й із Челсі Дейві, колишньої дівчини принца Гаррі. Дотепники порівнюють її зі славнозвісним упоротим лисом, вигадують підписи до фото на кшталт "Той момент, коли ти усвідомила, що твій екс одружується", "На її (Меган) місці мала б бути я" тощо. Багато хто звернув увагу на те, що Челсі запросили на вінчання, але не запросили на вечірній прийом для рідних та друзів, немовби вказавши колишній на її місце.

 Челсі Дейві бачила, як її екс вінчався з іншою

Нагадаємо, двоє чи троє жінок на святі навіщось вбралися у таку саму сукню, яка була свого часу на героїні Меган Маркл у "Форс-мажорах".

Фото та відео з Twitter 

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів