Стали відомі деталі контракту, який королева змусила підписати Маркл - ЗМІ

16 червня 2018, 10:12

Подейкують, давши згоду своєму онукові, британському принцу Гаррі одружитися з наполовину афроамериканкою, актрисою Меган Маркл, Її Величність була непохитна в одній умові: мав бути підписаний шлюбний контракт.

І хоча закоханий принц усіляко опирався наказові бабусі, він зрештою мусив капітулювати.

Про це повідомляє Ace Showbiz з посиланням на Star.

За свідченням джерел, перед початком вінчання в каплиці Святого Георгія 19-го травня майбутнє подружжя завели до окремого приміщення, де їхній шлюб було зареєстровано за законом Великобританії. Також вони обоє підписали шлюбний контракт.


"У Гаррі були зв'язані руки, він не мав вибору, мусив поступитися, так само, як і Меган. Коли Її Величність віддає наказ, Гаррі мусить підкоритися!", - пояснив співрозмовник видання.

Зі слів джерела, Єлизавета рішучо налаштована захистити майно королівської родини.

Гаррі та Меган таки уклали шлюбний контракт?

"Якщо Меган і Гаррі розлучаться, вона не забере коштовності корони", - зазначив інформатор.

Також у контракті прописано, що в разі, якщо на момент гіпотетичного розлучення подружжя не матиме дітей, то Маркл вийде з цього шлюбу взагалі з порожніми руками.

За інформацією джерела, котрактом займалася сама Фіона Шеклтон, найдорожчий адвокат із розлучень у країні. Саме вона представляла принца Ендрю в шлюборозучному процесі з Сарою Фергюсон у 1996-му та принца Чарльза, коли він розлучався з Діаною.

До слова, до активів Меган, котра відмовилася від продовження акторської кар'єри заради шлюбу з коханим, може додатися престижна кінопремія. Як повідомило видання Entertainment Tonight, її можуть номінувати на "Еммі" в категорії "Найкраща актриса другого плану в драматичному серіалі".

Чи дістанеться відзнака саме Маркл, спрогнозувати важко, адже її суперницями стануть Кріссі Метц із "Це ми", Тенді Ньютон зі "Світу Дикого Заходу", Енн Дауд та Алексіс Бледел із "Розповіді служниці", Софі Тернер та Мейсі Вільямс із "Гри престолів". Досі Меган, яка знялася в семи сезонах "Форс-мажорів", жодної відзнаки за цей серіал не отримувала, відтак "Еммі" може стати її першим та останнім трофеєм.

Фото з Twitter Кенсингтонського палацу

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів