Бекхем розказав про свої батьківські тривоги в зворушливому ВІДЕО

18 червня 2018, 12:05

Бути татом - це старатися проводити якомога більше часу зі своєю дитиною, вставати до неї вночі, готувати їсти і водити до школи, а ще постійно тривожитися, незалежно від того, скільки їй років - 1 або 19.

Так про свої почуття розповів футболіст Девід Бекхем, до Дня батька записавши відео для ЮНІСЕФ.

До нього увійшли фрагменти сімейних фото та відео спортсмена з його та Вікторії Бекхем трьома синами та дочкою.

"Коли в тебе є діти, то від моменту їхнього народження ти постійно думаєш, чи все з ними добре? Щоночі ти по п'ять-шість разів ходиш і перевіряєш, як вони, і я досі так роблю, навіть із моїм 19-річним сином", - зізнався Бекхем.


"...Час летить так швидко. Щойно в лікарні ти вперше взяв їх на руки, а наступної миті вони вже їдуть за кермом", - поділився спортсмен.

Девід визнає, що їхні з Вікі нащадки мають багато привілеїв у житті. Проте найдорожче та найважливіше, що буль-які батьки можуть дати своїй дитині, вважає він, це їхня увага.

Спортсмен із теплотою згадує той час, коли його діти були геть маленькі, й до них треба було вставати вночі, щоби погодувати.

"Не має значення, котра година ночі, наскільки ти втомлений, вони все одно змушують тебе посміхнутися, роблять тебе щасливим", - згадав він.

Нагадаємо, старший син подружжя, Бруклін тепер мешкає в Нью-Йорку і вчиться на фотографа. Коли в Девіда був день народження, парубок влаштував йому сюрприз, несподівано приїхавши на святкування, чим зворушив татуся до сліз.

Відео з Instagram Бекхема

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів