Гвінет Пелтроу дітей більше не хоче, весілля не планує, але скоро одружиться

20 червня 2018, 13:20

Американська акторка Гвінет Пелтроу та продюсер Бред Фолчак зіграють весілля в Нью-Йорку вже за кілька місяців. Підготовкою до великого дня зірка вирішила взагалі не займатися, а доручити планувальникові.

Та й весілля, зі слів Гвінет, на відміну від бучної вечірки на честь заручин, буде дуже невеличким.

Про це пише The Daily Mail із посиланням на Page Six.

Гвінет Пелтроу скоро вийде заміж

Зі слів джерела видання, 45-річна Пелтроу і 47-річний Фолчак одружаться наприкінці літа. Гулятимуть у будинку нареченої.


Сама Гвінет у нещодавньому інтерв'ю E! News зізналася, що не має часу, тому делегувала всю підготовку професіоналам. Зі слів зірки, вона, мабуть, "найменш божевільна наречена" з усіх, що колись заходили в двері весільного планувальника.

Заводити спільних дітей голуб'ята не будуть. Адже і в Гвінет, і в Бреда є по двоє від попередніх шлюбів.

На двох у актриси та її обранця вже є четверо дітей, і більше вони не хочуть

"Жоден із нас більше дітей не хоче. Ми в одній команді. З дітьми завжди непросто, і намагатися делікатно поєднати родини - це важко", - пояснила актриса.

Нагадаємо, колишній чоловік Пелтроу, музикант Кріс Мартін у її нову сім'ю вписався пречудово. Батька своїх дітей Гвінет тепер називає своїм "братом".

Як відомо, ймовірно, приєднається до цього незвичного клану незабаром і зірка "50 відтінків сірого" Дакота Джонсон, котра вже кілька місяців зустрічається з фронтменом Coldplay.

Фото з Instagram Пелтроу

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів