Принц Чарльз вигадав для Маркл незвичне прізвисько - джерело

20 червня 2018, 14:20

Подейкували, що британський принц Чарльз від початку був геть не в захваті від того, що його син Гаррі вирішив зв'язати своє життя з Меган Маркл, і що його майбутні онуки матимуть чверть афроамериканської крові.

Проте тепер син королеви Єлизавети нарешті оцінив нову невістку та її сильний характер.

Свою приязнь він виявив у прізвиську, яке вигадав для Меган, пише The Daily Mail із посиланням на джерело в палаці.

Чарльз зве синову жінку "Вольфрам" - за її "металевий" внутрішній стрижень.


"Принц Чарльз захоплюється Меган за її силу і тим, якою опорою вона є для Гаррі, котрий потребує в своєму житті людини міцної, як вольфрам, бо він може бути дещо м'яким. Це слово стало ласкавим прізвиськом", - пояснив співрозмовник видання.

Дружину принца Гаррі в палаці кличуть "Вольфрам"?

На думку інформатора, принц Чарльз потеплішав до Меган, відколи вони з Гаррі попросили його, щоби він вів наречену до вівтаря.

Нагадаємо, мачуха Гаррі та Вільяма, Камілла Паркер-Боулз буцімто теж дуже приязно стала ставиться до Маркл.

Та й сама Єлизавета ІІ, кажуть, відтанула - принаймні під час спільної поїздки з Меган до Чешира ці двоє сміялися разом "неначе школярки", зазначає видання. Експерти з мови тіла стверджують, що жінкам дійсно було комфортно в товаристві одна одної, і вони не прикидалися перед камерами.

До слова, незабаром у королівській родині відбудеться радісна подія, яка може ще більше зблизити Меган Маркл із її новими родичами. Як повідомив палац, 9-го липня хреститимуть маленького принца Луї Кембриджського. Як відомо, третя дитина принца Вільяма й Кейт Міддлтон народилася 23-го квітня.

Фото з Twitter Кенсингтонського палацу

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів